Εταιρία ~ HLS

Εταιρία

Η HLS ΠΟΡΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ με εμπειρία τριάντα   και πλέον χρόνων και σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, ασχολείται με τη διάθεση προϊόντων SHIELD υψηλής ποιότητας τα οποία  προστατεύουν την κατοικία και τον επαγγελματικό χώρο από το κρύο, τη ζέστη, τον αέρα, το νερό και από όλους τους απρόσκλητους και ανεπιθύμητους επισκέπτες.

 

 


Εγκαταστάσεις  

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας  βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, στο 7ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Καβάλας  στην περιοχή Δερβένι, απέναντι από το ΤΙΤΑΝ.


Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με πιστοποιημένους προμηθευτές,
καθορίζουμε αυστηρές προδιαγραφές, επιλέγουμε  τα καταλληλότερα και πλέον σύγχρονα υλικά και εγγυόμαστε, πάντοτε με επίγνωση της ευθύνης απέναντί σας, την ασφάλεια και   την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

  


Ακεραιότητα

Τηρώντας στο ακέραιο τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις  μας, η συνεργασία μαζί σας χαρακτηρίζεται από διαφάνεια, ειλικρίνεια και συνέπεια.

Πρωτοπορία  
Η καινοτομία αποτελεί συνεχή μας δέσμευση. Αναζητούμε νέους τρόπους που μπορούν να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τα προϊόντα SHIELD, PRESTIGE & LUXURY για την κατοικία και τον επαγγελματικό χώρο. Υποστηρίζουμε τη δημιουργικότητα και γνωρίζουμε με βεβαιότητα πως ο κάθε ένας από τους Συνεργάτες μας είναι ικανός να συνεισφέρει στη διαρκή βελτίωσή μας.  

Ομαδικό Πνεύμα  
Η ομάδα των έμπειρων και άρτια καταρτισμένων μηχανικών μας βρίσκεται δίπλα σας ώστε να συνδράμει στην επίλυση πιθανών προβλημάτων. Ενθαρρύνουμε και χρησιμοποιούμε την αμφίδρομη επικοινωνία και τον εποικοδομητικό διάλογο.

Συσκευασία – Μεταφορά   
Καθώς η συσκευασία του προϊόντος είναι ένας καθοριστικός παράγοντας διατήρησης των τεχνικών χαρακτηριστικών του, κάθε προϊόν συσκευάζεται ξεχωριστά, με ειδική συσκευασία αποτελούμενη από χαρτογωνίες, stretch film ή φολιδωτό νάιλον, εξασφαλίζοντας έτσι την αποτροπή τραυματισμού κατά τη μεταφορά.

 

Ποιοτική Εξυπηρέτηση   

Για εμάς ο Πελάτης είναι η Πρώτη μας Προτεραιότητα. 

Εκδηλώνουμε έντονο και αληθινό ενδιαφέρον για τις ανάγκες των πελατών μας, εξυπηρετώντας τους  με επαγγελματισμό, ευγένεια και υπομονή, ικανοποιώντας όλες τις προδιαγραμμένες απαιτήσεις και προσδοκίες τους. Παράλληλα, διαχέουμε τη γνώση και εκπαιδεύουμε τους πελάτες στην επίλυση τυχόν προβλημάτων, προσθέτοντας αξία στη συνεργασία μας. 


Δημιουργούμε μία σχέση εμπιστοσύνης που δεν προσβλέπει σε πρόσκαιρες απολαβές αλλά στοχεύει στη μακροπρόθεσμη συνεργασία με οφέλη για όλους.

Οι δικοί μας Πελάτες είναι ευχαριστημένοι Πελάτες.

Για εμάς, οι Πελάτες μας είναι Συνεργάτες. 
Προσφέρουμε προϊόντα που ικανοποιούν ανάγκες δημιουργώντας εμπιστοσύνη , εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα, με

 Home Life Systems.
Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα μας και τις σύγχρονες κατασκευαστικές τεχνικές που χρησιμοποιούμε. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διερευνήσουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε τη βέλτιστη, για την περίπτωσή σας, λύση.